Vi var till Skellefteå idag för att hälsa på pappa på sjukhuset och så hade jag tänkt laga mina glasögon, igen, men då hade smarteyes stängt idag så jag kunde inte laga dom. Får vänta minst en vecka till.
Jag har varit typ megatrött hela dagen, när vi va på sjukhuset så la jag mig brevid pappa på hans sjukhussäng och somnade. Menmen jag klarade mig igenom denna dag också.
 
Har även haft match ikväll, mot Clemensnäs, och vi vann med 2-0. Det kändes i alla fall bra.
 
Har haft jätteont i huvudet också idag, vet inte om det var för att jag druckit för lite nu när det varit så varmt eller, men nu när jag duschat och så känns det lite bättre, får se hur det känns imorgon.
 
Jag sitter just nu i min säng och käkar chips och skypar med Jimmy. Måste nog sova snart för jag ska upp vid sex imorgon bitti och åka bussen till lycksele. kramisen
 
 
 
Hade värsta myys med Maja och Ida förut ikväll. Vi var ute i Majas farbrors stuga och badade, fotoade och pratade lite grann. Det var megamysigt, och jag kan ju faktiskt säga att vattnet inte var så kallt som jag trodde att det skulle vara. Så det var verkligen en lyckad start på den här helgen.
 
Asså Ulrik Munthers nya låtar, som kom ut i typ Maj, är så sjuuukt kung asså!! Speciellt Ditt Andetag
 
Skypar nu med Jimmy, så jag ska fortsätta med det. Haaaade
 
 
 
 
Nu har alltså första skolvecakn i tvåan klar, känns ändå bra. Mycket som är detsamma som ifjol men det känns ändå som att mycket ändrats. Skönt med en lugn vecka i början, det enda som vi börjat med är typ matten som jag har på Individuella valet men det känns gansak bra med det nu faktiskt, får se hur det känns senare. Slutade typ 11 idag så då for jag till lägenheten och väntade på Jimmy och då han kom så såg vie tt avsnitt one tree hill och sedan har vi suttit och tagit några bilder. Klockan 16 far jag hem med bussen så nu väntar jag nästan bara på det. Får se vad som händer i helgen, om vi far till pappa på sjukhuset något eller om det bara blir att vara hemma.
 
Jaja, ska väl börja packa snart. Kramisen.