Åherreminjee...!
Jag kollade nyss på e länk där det stod om en One Tree Hill convention som de har haft i Wilmington i helgen typ. Det var alltså att skådisarna som var med i One Tree Hill hade ne reunion i Wilmington där de spelade in One Tree Hill. De ha r alltså massa forum, tro jag man kan säga, där de pratar och fansen får ställa frågor ocg grejer och sedan har de konserter och man får ta bilder med dem. De har haft två stycken One Tree Hill conventions i Paris som de har kallat From Wilmington to Prais 1 och 2, de ska även ha en tredje där iår. De har även haft en One Tree Hill convention i England och på några andra länder. Jag blir så otroligt avundsjuk på de som kan fara på dessa conventions och får möjligheten abtt träffa alla dessa underbaraa skädespelarna som faktiskt är mina idoler, typ alla av dem.En av mina absolut största drömmar är faktiskt att få fara på en sådan oc h få träffa alla skådespelarna och regisörerna m.m. som har varit med och gjort One Tree Hill. Jag vill inte bara träffa dem, at en bild med dem och få en autograf utan jag vill säga Tack. Jag vill säga tack för att de gjort denna underbara tv-serie com hjälpt mig flera gånger då jag har haft det jobbigt och jag vet att det har hjälpt många andra runt om i världen. Jag vill också säga tack för att de gjort denna fantastiska tv-show som har fört så mycket folk samman, jag kan ärligt säga att jag har fått vänner som jag inte hade fått kontakt med om det inte hade varit för One Tree Hill. 
Det här är bilder från From Wilmington To Paris 2, WTP2, som var i Paris då i fjol.
 
Sophia Bush, som spelar Brooke Davis i One Tree Hill, tillsammans med Kate Voegele, som spelar Mia Catalano i One Tree Hill.
The trio!♥ Sophia Bush, Hilarie Burton och Chad Michael Murray.
 
Sophia Bush, min absolut största förebild i livet!♥ Fick alltså upp ögonen för hon genom One Tree Hill men sedan har jag bara börjat gilla henne mer och mer ju längre tid som går! Hon är en aktivist och hon står verkligen för vad hon tycker, hon är inte rädd för att vara sig själv och hon är helt enkelt en jättestor förbild för mig. Genom de saker hon gör och delar medd sig av ger hon så mycket till sina fans och liksom inspirerar och motiverar hela tiden. Hon har även tagit hand om fler ahundar från dog rescues, och det tycker jag är helt fantastiskt!
Tyler Hilton , som spelar Chris Keller i One Tree Hill, sjunger låten "When the stars go blue" med ett fan när de var i Wilmington.
 
 
OTHfamily, One TRee Hill convention, One tree hill,
Hejhej. Dagen idag har inte precis varit som alla andra Måndagar kan man ju säga. Hade bara en lektion och det var första lektionen, Ulrika var borta och vi har två lektioner med hon under dagen och sen en lektion i slutet av dagen. Efter första lektionen var vi typ redan leds så vi gick och pratade med våran lärare vi skulle ha sista lektionen och vi skulle få skippa den. Jag, Emma och Irma va kvar på skolan ett atg och sedan for vi till Emma och fikade och hade kuuligt. Sen när jag kom tillbaka till lägenheten somnade jag och vaknade, gjorde middag sen gick jag och Sandra ut på en prommis. Basically my day!
 
Jag har nu tänkt att starta en film, tror faktiskt det blir CROSSROADS. Blir typ nostalgisk när jag ser den och så saknar jag Annica, för det var typ hennes favorit film när vi var yngre!♥
 
Har även startat en läsplan för vad jag ska läsa varje dag ur Bibeln fram till påsk, så det ska jag också göra innan jag går och lägger mig!
 
Heej allihopen.
Jag känner att söndagsångesten är väldigt söndagsångest just idag. Sitter i lägenheten med en Ben & Jerry´s och en svampbobglass och tröstäter för att det imorgon är Måndag och skola igen, inte ens lite okey!!!
Min helg har i alla fall varit fantastisk. Igår var jag med mamma och pappa i Skellefteå på en LPdag hela dagen, det är alltid så fantastiskt att vara med på olika Lpsammanhang för det känns nästan som en andra familj! Och idag har jag varit på kyrkan i Norsjö och sedan var jag hemma med mamma och pappa ett tag och sedan tog jag  bussen mot Lycksele igen. Sofia kom även hem från Tjeckien idag, där hon vari i 3 veckor, så jag pratade i telefon med hon ett tag då hon berättade lite av allt det som de hade gjort. Oj, vad jag har saknat hon!
Måste säga att jag har hittat min nya favorit Ben&Jerry´s ikväll! Så otroligt god glass att jag vet inte vad, rekommenderar den starkt min vänner!! Och när ni ändå är igång kan ni ju ta svampbobdrickan också!

 
Jag pratade med Marcus i telefon igår och då sa han typ världens bästa idé! Att vi borde fara till Manchester varje år när United spelar sin match som är dagarna just efter nyår, liksom att göra det till en tradition att fara dit varje nyår. Tyckte det var typ den bästa idéen jag någonsin hört, men då måste jag skaffa ett jobb också så att jag har pengar till det. Så jag ska försöka skaffa mig ettc jobb nu för jag behöver ju ha pengar till körkortet också!
 
Nu ska jag göra några skoluppgufter sedan ta min skönhetssömn och ladda upp för ännu en skolvecka.