Rubriken är väl i stort sett min dag.
Vi for alltså till Skellefteå för att hälsa på pappa på sjukhuset. Tycker att det både är jobbigt och skönt att se pappa sådär på sjukhuset. Såklart att det är jobbigt att se ens pappa må dåligt och ligga på sjukhuset. Men jag tycker endå att det är skönt på något sett att liksom se att han ändå är på ett ställe nu där de har koll på om det händer något och att de kan göra något om det skulle hända något. 
Jag och mamma hade lite tid för oss själva också innan bussen gick hemåt igen, vi gick på stan fö att kolla om affärerna hade öppet men de hade just stängt så vi gick och åt på Subway. Mysigt att få lite tid med mamma, även om det kanske hade varit roligare om det varit i en anann situation men man får ta nytta av alla stunder tillsammans.Jag och mamam brukar faktiskt ha väldigt mysiga kvällar och se på Wallander eller liknande!
 
Bussen hemåt gick 19.00 och 18.30 började fotboll på tvn, MAnchester United- Crystal Palace, men jag kom på att jag kunde se matchen på mobilen. Så jag såg fotboll under bussresan och mamma läste. 
Fotbollen blev vinst, vi var hos pappa, och hade myskväll tillsammans. Ändå ganska bra dag trots allt.
 
 Ska nu lyssna på Hansam, läsa min engelska bok och sen sova!
 
I måndags skrev jag ju somsagt att pappa har fått vara inne på sjukhuset två gånger nu på en kort tid. Igår fick han far in igen...!
Jag tycker personligen att det känns om om de inte tar det riktigt på allvar att det kan vara därför han får åka in flera gånger. Men man vet ju int, det kankse är flera olika saker som har hänt i hans kropp. Han har ju så mycket olika sjukdomar så det kanske är svårt att se vad som är det stora felet just nu. Är ändå glad att vi har så pass bra sjukvård här i SVerige, för tänk så mycket hjälp pappa har fått genom åren. Hade det inte varit för den svenska sjukvården så hade edt absolut inte varit så bra med pappa som det ändå är. Vi hade troligtvis inte haft honom hos oss så jag är otroligt tacksam.
Så idag ska jag och mamma försöka ta oss till Skellefte. Det går bra att ta sig dit för det går en buss kvart över två men det stora problemet är a´hur vi ska ta oss hem. För att det går en buss till Bastuträsk så att vi i sånna fall är där vid åtta ikväll men då tar vi oss inte från Bastuträsk och hem.
Jaja, förhoppningsvis så löser sig väl allting ändå på något sätt.
 
igår var jag ledig hela dagen så mamma och pappa skulle komma och hämta mig i Lycksele men det gick ju då inte så bra för att papa fick åka in. Så jag fick åka buss menmen det är ju såklart viktigare att pappa mår bra än att jag ska åka bil hem...!!!!!!
 
 
Jag gillar verkligen We Heart It och det är så sjukt mycket inspo där så de är inte klokt!;)
 
 
 
Måste alltså säga att alla dessa bilder är tagna från We heart it