Åherreminjee...!
Jag kollade nyss på e länk där det stod om en One Tree Hill convention som de har haft i Wilmington i helgen typ. Det var alltså att skådisarna som var med i One Tree Hill hade ne reunion i Wilmington där de spelade in One Tree Hill. De ha r alltså massa forum, tro jag man kan säga, där de pratar och fansen får ställa frågor ocg grejer och sedan har de konserter och man får ta bilder med dem. De har haft två stycken One Tree Hill conventions i Paris som de har kallat From Wilmington to Prais 1 och 2, de ska även ha en tredje där iår. De har även haft en One Tree Hill convention i England och på några andra länder. Jag blir så otroligt avundsjuk på de som kan fara på dessa conventions och får möjligheten abtt träffa alla dessa underbaraa skädespelarna som faktiskt är mina idoler, typ alla av dem.En av mina absolut största drömmar är faktiskt att få fara på en sådan oc h få träffa alla skådespelarna och regisörerna m.m. som har varit med och gjort One Tree Hill. Jag vill inte bara träffa dem, at en bild med dem och få en autograf utan jag vill säga Tack. Jag vill säga tack för att de gjort denna underbara tv-serie com hjälpt mig flera gånger då jag har haft det jobbigt och jag vet att det har hjälpt många andra runt om i världen. Jag vill också säga tack för att de gjort denna fantastiska tv-show som har fört så mycket folk samman, jag kan ärligt säga att jag har fått vänner som jag inte hade fått kontakt med om det inte hade varit för One Tree Hill. 
Det här är bilder från From Wilmington To Paris 2, WTP2, som var i Paris då i fjol.
 
Sophia Bush, som spelar Brooke Davis i One Tree Hill, tillsammans med Kate Voegele, som spelar Mia Catalano i One Tree Hill.
The trio!♥ Sophia Bush, Hilarie Burton och Chad Michael Murray.
 
Sophia Bush, min absolut största förebild i livet!♥ Fick alltså upp ögonen för hon genom One Tree Hill men sedan har jag bara börjat gilla henne mer och mer ju längre tid som går! Hon är en aktivist och hon står verkligen för vad hon tycker, hon är inte rädd för att vara sig själv och hon är helt enkelt en jättestor förbild för mig. Genom de saker hon gör och delar medd sig av ger hon så mycket till sina fans och liksom inspirerar och motiverar hela tiden. Hon har även tagit hand om fler ahundar från dog rescues, och det tycker jag är helt fantastiskt!
Tyler Hilton , som spelar Chris Keller i One Tree Hill, sjunger låten "When the stars go blue" med ett fan när de var i Wilmington.
 
 
OTHfamily, One TRee Hill convention, One tree hill,